top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Wat 'n blink gedagte!

'n Stad in Colorado in die VSA het hierdie murse publieke swembad. Die swembad word blykbaar aan die einde van die somer gesluit, en dan leeggetap en oorgeverf of whatever mens doen met 'n swembad. Op die laaste dag van die seisoen kan mense hulle honde bring om te kom swem vir die dag. Kyk net watse pret het almal!

1 view

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Comments


bottom of page