top of page
  • Uitmelkbos

VAT HULLE – HULLE’S JOUNE!

Dis nog 211 dae voor Kersfees, maar hier is my Kersgeskenk aan iemand wat lus is vir ‘n uitdaging.

Ek gee ses kaartjies weg vir die Groot Sokker, gratis en verniet.

Al vereiste: wurg my 12 kaartjies uit Fifa – ses vir jou en ses vir my.

Die kaartjie is vir die wedstryde op Nelspruit op 20/23/25 Junie. Hulle is gekoop en betaal en gereserveer op my naam.

Wel … nie heeltemal op my naam nie.

Eintlik is hulle op my seun se naam. Hy is nou op George – iets wat ons nie geweet het toe ons verlede jaar om die kaartjies aansoek gedoen het nie.

Volgens die vereistes van Fifa moet hy als op George los en Kaap toe ry om die kaartjies te kom haal. Dis buite die kwessie.

Ten tweede moet hy self die wedstryde bywoon. Hy mag dit nie eens vir my gee, uit wie se bankrekening die geld gekom het nie! Dis nog meer buite die kwessie.

Hoekom verkoop ek dan nie liewer die kaartjies nie? Hier is die rede:

“In accordance with the Sales Regulations and General Terms and Conditions that each ticket holder agreed to in connection with the ticket application process, ticket holders may not sell, offer for sale, resell, donate or otherwise transfer their ticket in any way, without the specific prior written approval of FIFA.”

Mag ek regtig nie eienaarskap van my eie kaartjies by hom oorneem nie? Lees self:

“No, Ticket Applicants are not permitted to transfer the Ticket allocated to the Ticket Applicant himself. If the Ticket Applicant is unable to attend the match for which he has purchased Tickets, then he may submit all of his Tickets for possible resale under the Ticket Resale programme.”

Hoekom probeer ek nie van die kaartjies ontslae raak deur die sogenaamde Ticket Resale Programme nie? Hier’s die rede:

“Any Tickets that are offered for resale will be entered back into the General Public Ticket allocation and will be sold on a first-come-first-served basis. There is no guarantee that demand for Tickets will result in the Tickets being resold. ”

Wie’s lus om die magtige Fifia aan te vat? Niemand nie? Dan sê ek maar koebaai en “so long” vir my kaartjies en my geld.

Liewe Fifa, dan het julle die bewerasie oor die moontlikheid van leë paviljoene!

0 views

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page