top of page
  • Uitmelkbos

TANT TOKKIE LIG DIE DEKSEL

Ek het gevra en die antwoorde het flink gekom, meesal met sterk oortuiging uitgespreek.

Die uiteinde is dat die Van D’s se kreef op 17 Desember kombuis toe gaan.

Dis Tokkie se pot wat wen – HvD se kole is uitgestof.

Tussen ons gese, na al die vriendelike raad het ek skielik begin twyfel of ek gekonfyt genoeg is om kreef te braai dat dit nie rubber word nie.

Ek krabbel liewer terug en vat nou die slag vir my ego as die aand van 17 Desember – dat my kreef op die kole dalk nie aan die verwagtinge voldoen nie.

‘n Kort skande is beter as ‘n lang verdriet, se Johan van Wyk. Ek stem.

Maar eendag, eendag, gaan ek nog Una se resep probeer.

1 view

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page