top of page

Sculpting the Earth

  • Izak de Vries
  • Sep 29, 2011
  • 1 min read

ree

ree

Dis ’n pragwerk. Strijdom neem dikwels materiaal wat hy op die plek, waar sy kunswerk gemaak word, versamel en werk dan daarmee.

ree

Ek het toe gisteraand besluit ek gaan my foto’s slegs met die lig van die restaurant en die vure neem, en ek gaan, soos Strijdom, verskillende elemente met mekaar laat praat.

ree

Wat meer is, die bekendstelling is gehou in die Casparus Restaurant, wat grootliks ’n vertoonvenster is vir Strijdom se werk.

ree

Etienne Bonthuys, die sjef in Casparus, is ’n meester, so wanneer julle weer daar in Stellenbosch is, gaan na die onderpunt van Dorpstraat en gaan sit aan. Die spyskaart is ongelooflik, en boonop bekostigbaar.


ree

Strijdom hou daarvan om mense deel te maak van sy kuns.


ree

Ek het toe die mense deel gemaak van die foto’s wat ek van sy foto’s geneem het.


ree

Carolyn Meads van BooksLive het die geleentheid getwiet. Hier sit sy en werk op haar iPad.


ree

Naomi Bruwer van Litnet (links), en Carina van der Walt, 'n gereelde korrespondent vanuit Nederland, was ook by die geleentheid.


ree

Nicol Stassen, Protea Boekhuis se grootbaas.

ree

Christel Foord, Protea Boekhuis se produksiebestuurder.

ree

Die vuur.

ree

Die boek. Kliek hier vir meer inligting.

Recent Posts

See All
Ena Murray deur die oë van ander

Ena Murray: 27 Desember 1936 – 4 Junie 2015 Alle foto's deur Susan Bloemhof Lekkerleesboekrak op Facebook was die eerste. Voor sonop was...

 
 
 
Why? / Hoekom?

A brief explanation on why I run without shoes. (Afrikaans hieronder) Nou die Afrikaans: Hoekom kaalpoot?

 
 
 

Comments


© 2022 LitNet. Alle regte voorbehou | All rights reserved

bottom of page