top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Is ek dom of wat?

Papes se inskrywing oor die Vodacom-ding en 'n bydrae vanoggend oor RSG daaroor het my nou aan die wonder gesit. Hoe kan Cosatu vir Vodacom boikot? Gaan hulle al hulle lede opkommandeer om nie meer 082-, 072-, 076- ens nommers te bel nie? Of oproepe van sulke nommers af nie te antwoord nie?

Weet iemand dalk?

1 view

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Commentaires


bottom of page