top of page
  • Uitmelkbos

Het jy ‘n navraag waarvan die LitNet-bestuur moet kennisneem?

Hallo bloggers

Ek sien hier verskyn nuwe bloginskrywings deur ‘n paar van julle omtrent navrae wat die LitNet-blogadministrateur nie beantwoord nie. Ek sal graag enige navraag beantwoord as ek daarvan weet, so mag ek versoek dat as daar iets dringends is, julle vir my ‘n direkte e-pos stuur na naomimeyer@litnet.co.za? Ek sal graag help. Die ruimte LitNet bestaan wel uit baie kamers, so soms is ek dalk besig om aandag te gee aan ‘n kwessie elders, soos dit mos maar by mens se werk gaan.

Ek is ook besig om stelselmatig te kyk na al die versoeke oor hoe om die ruimte te verbeter en sal julle laat weet wat nog hier gedoen kan word (soos die Facebook-like-funksie, of die moontlikheid om in te teken op mekaar se blogs). Ek hou julle op hoogte.

Groete, Naomi Meyer

Share this:

1 view

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page