top of page
  • Uitmelkbos

HELP BIETJIE HIER!

Help asseblief, iemand.

Skielik kan ek nie meer ‘n foto op my blog laai nie.

Als loop reg tot by die punt dat ek op “insert” klik. Dan gebeur net mooi niks.

In die “Feedback”-funksie het ek na ‘n paar slegte ervarings min vertroue. Hoop nou maar ‘n hulpvaardige (en kundige) medeblogger lees hier en ontferm hom/haar oor my!

0 views

Recent Posts

See All

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

bottom of page