top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Ek is vandag op die klomp lapdraers se case, lykit my...

A Night To Dismember A Streetcar Named Repress Your Desire All About Ibrahim All Dancing Is Dirty Dancing Along Came A Spy Plane Back To The Torture Bridge Over The River’s Gone Camel Driver Cat On A Hot Mud Roof Dances With Goats Dead Muslims' Society Field Of Screams For A Few Rupees More Guess Whose B-52 Is Coming To Dinner? How Beige Was My Valley I Know What You Did Last Ramadan La Bomb-ba Mullah Rouge My Scared Lady Never On Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday Or Saturday No Left Foot Porky’s Revenge Pretty Woman And Her Brutal Death By Stoning Pulp Faction Raging Kabul Saturday Night Hemorrhagic Fever Seven Brides For One Brother Sheepless In Jalalabad Singing In The Reign Of Terror The Bombed Out Bridges Of Madison County The Good, The Bad, & The Ali The King And I Are In Exile The Worst Years Of Our Lives Throw Osama From The Train Turban Cowboy Weekend At Osama’s When Harry Met A Veiled Woman He Assumed Was Sally You’ve Got Anthrax In The Mail

0 views

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Comentarios


bottom of page