top of page
  • Izak de Vries

Ek is in die Huisgenoot

My een week van roem en glorie het gekom! Ek is in die Huisgenoot. ’n Hele bladsy! Wow!

Nee. Dis nie oor hulle my en die skelmpie afgeneem het nie! Hulle het, om die waarheid te sê, dieselfde foto gebruik as wat ek hier vir my Avatar gebruik. Awie Badenhorst het dié foto geneem. (Ben du Toit, skrywer van God? Geloof in ’n postmoderne tyd, sê mos: “Daardie foto laat jou 25 IK-punte slimmer lyk as wat jy regtig is.”)

Nou ja. Ek is in die Huisgenoot! Foto en al.

My ma SMS ewe: “Het wragtie vanmore ’n Huisgenoot gekoop (en gehoop niemand sien my nie).”

Ag nee, wat. Deesdae is die Huisgenoot ’n gerespekteerde literêre naslaanbron. Koop die ding! En koop die boeke wat hulle bespreek!

So: Koop die Huisgenoot, mense. Die 10 Junie s’n, maar hy was Saterdag al op die rakke hier onder in die Kaap.

0 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page