top of page
  • Uitmelkbos

EK EN MY VUURTJIE ….


Here, as ek regtig

vir enigiets, maar

enigiets, mag bid –

Here, kan ek maar

vir ewig by my

kampvuurtjie

bly sit?

Op die foto’s is ‘n paar Sabieparkvuurtjies tydens die kuier van ons kinders van George, Johan, Mariza en Migael van Deventer.

1 view

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page