top of page
  • Izak de Vries

Droomkind se probleme met Byna Liefde

Droomkind het ’n baie interessante stuk geskryf op haar blog waarin sy haar probleme met Byna liefde deel met ons. Ek dink julle moet dit lees!

Ek pas kleinman op. Dan is daar die werk ook (Byna liefde verkoop nie so goed dat ek voltyds kan skryf nie), so my tyd is nou min.

In skooltyd is die roetine beter, dan kom ek darem laataand by die blog uit.

Wat my bring by een van Droomkind se probleme: Ons leer mekaar so goed ken hier op die blog, dat ek julle mis as ek ’n paar dae nie hier was nie. Ek was eers skepties oor die bloggerasies, maar dis lekker om soveel interessante mense te leer ken. Eintlik sou ek graag meer van julle in die oë wou kon kyk!

Dankie vir almal!

En dankie, Droomkind, vir die heerlike skrywe oor Byna liefde. En, terloops, in antwoord op jou vraag oor die kêrel op die agterblad, mm, nee, ek weet nie. Ek ken iemand wat nogal so lyk, hy is Presley Sutherland, die plaaslike (gay) dominee van die gaykerk (die Goodhope MCC.) Presley is vreeslik nice, maar hy het ’n boyfriend.

Sommer net omdat jy so nice is, hier is ’n onlangse kiekie van my (deur Awie Badenhorst). Ek het gesit en wag vir Johny Clegg om te sing, toe skiet Awie dié ou sielvolle kiekietjie van die uwe. Die baard moet seker nou maar weer waai, ander lyk ek dalk soos Ludwig, en hoe gaan julle dan weet wie om te glo?


1 view

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page