top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Die storie agter my avatar...

Na aanleiding van die verskeie (positiewe!) kommentare wat ek oor my avatar gekry het, het ek dit goedgedink om julle net so bietjie agtergrond te gee daaroor. Julle sien, ek weet dis nie eintlik 'n baie vleiende foto nie, maar dit is nou maar hoe die effek van jare se swaartekrag en banana milkshakes sy sit kry op mens se lyf. Ek het darem nie altyd so gelyk nie, hoor. Ek was nie verniet in 1975 die Bulawayo Piepols Univêssittie se tweede joolprinses nie! Dit het darem ook gehelp dat ek familie in hoë regeringskringe gehad het. Soos julle kan sien het ek toe al van pienk gehou...


0 views

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Comments


bottom of page