top of page
  • Uitmelkbos

Die olifant in die blogruimte?

Ek wonder of daar ‘n Afrikaanse manier is om te vra: “Is daar ‘n olifant in die kamer?”

Sedert LitNet se blogs na WordPress geskuif het, lyk dit vir my of dit meestal goed gaan. Maar sal julle vir my en die res van die LitNet-redaksie in kennis stel as daar groot olifante in die kamer is, of as klein jakkalsies die wingerd verniel? Vra gerus as daar iets is wat pla, maar probeer onthou om my aandag op navraag te vestig deur my by die gesprek te betrek (my te “tag”) met die volgende frase “@litnet-editor”.

‘n Ander ruimte waar julle enige navrae kan rig, is hier: LitNet se blogforum. Hier kan almal saamgesels oor kwessies wat nog op die blogruimte pla. As die navraag spesifiek vir my bedoel is, “tag” my maar weer met die frase “@litnet-editor”, asseblief.

As dit nodig is om ‘n formele klag te lê, stuur asseblief ‘n e-pos na die volgende redaksionele adres: neenee@litnet.co.za

Gaaf, daar is een van die olifante aangespreek, hoop ek. Is hy al weg?

Groete, Naomi M

Share this:

2 views

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page