top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Die lawwigheid kry nou end.

Vandat ek met die bloggery losgetrek het was my bydraes oorwegend van humoristiese aard, soos julle wel weet. Party laf, ander skreeusnaaks, hopelik darem niks afstootlik nie.

Maar synde ek eintlik van nature heel ernstig is, het ek besluit ek moet nou endkry met al die grappe. Netnou dink julle dis al wat ek kan doen! So... hier is vir oulaas 'n paar los giggelgoedjies vir julle. Jammer as van hulle dalk aanstoot gee! First sign of being gay?

As Irak die oorlog sou gewen het...
PS. Julle kan bly wees ek weet nie hoe om video clips op te laai nie!

0 views

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Comments


bottom of page