top of page
  • Uitmelkbos

Bou jou eie werf

Almal, ek kry baie navrae oor waar mens kan sien hoeveel bloggers lees jou blog, byvoorbeeld.

Hier waar ek nou my nuutste bloginskrywing skryf, sien ek aan die linkerkant allerlei wiggies op die paneelbord: media, skakels, blaaie, comments (lyk my die taal is nie so suiwer nie :), ensovoorts. Jy kan kyk by gebruikers en by appearance, tools, instellings en so aan om jou eie blogruimte aanmekaar te sit. Jy gaan sekere blokkies van die linkerkant af na die regterkant af kan trek, letterlik jou blogwerf aanmekaarsit.

Ek gaan sowaar probeer om binne die volgende paar weke vir julle ‘n wenkeboekie saam te stel om te help. Aanlyn beskikbaar, natuurlik 🙂 Maar daar is baie van julle wat al erg touwys is hierso. Wil julle nie sommer hierso by my eie blog hierso kommentaar lewer wat julle al agtergekom het nie?

Ekskuus as ek nie almal se navrae beantwoord nie, ek probeer uitkom by soveel ek kan. LitNet, die werf, loop ook hier aan die ander kant op sy eie spoor, so dinge is besig. Maar lekker! Bly dat julle almal hier is.

Groete – en vertel wat julle al kon uitvind. Niemand sal onderskat voel, maar eerder bemagtig!

Naomi M

Share this:

0 views

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page