top of page
  • Uitmelkbos

BANG VIR ‘N SLANG


Van slange gepraat. Ek deel graag ‘n versie uit my hekelboekie, Polisie, Polisie, Ons Reenboog Is Geroof:

‘n Groot krokodil die maak my ril, ‘n spinnekop trek my maag op ‘n knop; maar, mens, waar skrik ek my bevange vir Mpumalange se gevaarlike slange!

(HvD)

5 views

Recent Posts

See All

Probleme probleme

Die hoop het toe nie beskaam nie. Rapport het afgelope Sondag vorendag gekom met ’n noemenswaardige resensie – Trisa Hugo se skrywe oor Veldhospitaal 12, die nuwe roman deur Marinda van Zyl. Boek24? W

SKOONHEID SONDER SKROOMHEID

Op bladsy drie van Die Burger vanoggend verskyn o.m. berigte oor die Mej. Wệreldwedstryd waarin Shudu Musida SA se kroon dra, en ‘n motorfiets-uitstappie na die Hartebeespoortdam waarvan die afwesighe

Comments


bottom of page