top of page
  • Chopstix

Liewe Lena - Maandag is al amper verby

Liewe Lena Ek het 'n man wat ek nie kan vertrou nie. Hy verneuk my so baie, ek weet nie eers of die kind wat ek verwag syne is nie.


 

Liewe Lena Ek is 'n 23-jarige bevryde vrou wat al twee jaar lank op die Pil is. Dit raak nou duur, en ek dink my kêrel moet begin om die helfte te betaal. Maar ek dink nie ek ken hom goed genoeg om met hom oor geld te praat nie.


 

Liewe Lena Ek is al drie maande lank met Dries getroud. Ek het nie geweet hy het 'n drankprobleem nie. . totdat hy een aand nugter by die huis gekom het. 

WIE WAS SY? Twee kollegas geniet 'n drankie ná werk. "Jy weet," sê die een, "ek glo in outydse morele waardes. Ek het nie voor ons troue by my vrou geslaap nie. Kan jy dieselfde sê?" Sy maat dink so 'n bietjie en antwoord toe: "Ek is nie seker nie. Wat was jou vrou se nooiensvan?"


 


0 views

Recent Posts

See All

Teacher Arrested

A school teacher was arrested today at O R Tambo International airport as he attempted to board a flight while in possession of a ruler, a protractor, a compass, a slide-rule and a calculator. At a mo

Werksoek

Omie wat ry op die snelweg en sien jong outjie wat staan en duim gooi. Besluit om te help. Outjie klim in die kar en die dialog verloop soos volg: Omie: “More boet, waarheen is jy op pad?” Outjie: “

Comments


bottom of page