top of page
  • Chomsetussenbetragtings

Iraqi TV Guide

TUESDAY 8:00 Wheel of Fortune and Terror 8:30 The Price is Right if Saddam Says its Right 9:00 Children are Forbidden to Say The Darndest Things 9:30 Iraq's Funniest Public Execution Bloopers

WEDNESDAY 8:00 Buffy the Yankee Imperialist Dog Slayer 8:30 My 33 Sons 9:00 Just Shoot Me 9:30 Veilwatch

THURSDAY 8:00 Osama Knows Best 8:30 M*U*S*T*A*S*H 9:00 Veronica's Closet Full of Long, Black,Shapeless Dresses 9:30 My Two Baghdads

FRIDAY 8:00 Judge Saddam 8:30 Captured Iranian Soldiers Say The Darndest Things 9:00 Married with 139 Children 9:30 No-witness News SATURDAY 8:00 Spongebob Squareturban 8:30 Who's Koran Is It Anyway? 9:00 Teletalibans 9:30 Who Wants to Marry A Terrorist Millionaire?

1 view

Recent Posts

See All

Net 9 disse?

Kom ek op hierdie interessante berig in die Sowetan af vandag, en herken myself toe baie goed! Alhoewel die studie onder die Britte gemaak is, dink ek dis tot 'n groot mate op ons van toepassing. Sal

My kortverhale (wow, dit was pret!)

Hy klap die agterdeur met 'n dawerende slag agter hom toe. Sy bly op die vloer sit, en vryf oor haar brandende wang. *** "Mamma, waar's Pappa?" Sy sug, vat haar dogter om haar maer skouers en lei haa

Joeeeeehoeeee! Ek's terug! (dink ek...)

Hallo liewe blogvriende! Ja, vir die eerste keer in VIER maande het ek weer soortvan internettoegang! Dankie vir die van julle wat my nie vergeet het nie, en so nou en dan 'n boodskappie gestuur het (

Comments


bottom of page